Onze Partners

Samenleving

GIDS is een nieuw studenteninitiatief vanuit het Erasmus MC en heeft als voornaamste doel om gezondheidsstudenten een bijdrage te laten leveren aan activiteiten van de gemeente Rotterdam en andere organisaties.

Stichting Abadi zet zich in voor vluchtelingen die hulpbehoevend zijn. Denk hierbij aan informatieavonden over zorg, integratie en onderwijs gerelateerde activiteiten. Ook staat de stichting open voor diverse samenwerkingen binnen en buiten Nederland

Medicine On The Move is een organisatie van de Global Health Unit van het UMCG die als doel heeft medisch bewustzijn te creëren over gezondheids- en migratiekwesties door het organiseren van symposia, intracurriculaire lessen, workshops en andere gemeenschapsprojecten.

Jongeren voor Gezondheid is een non-profit organisatie die jongeren van 16 t/m 30 jaar met elkaar verbindt voor een gezonde Rotterdam, van vandaag en morgen. De organisatie heeft als doel het bevorderen van de gezondheid in Nederland en jongeren te informeren over en te betrekken bij besluitvorming.

De Anne Frank Stichting vertelt het verhaal van Anne Frank, in het museum en daarbuiten. Dit ter bewustwording van de gevaren van antisemitisme, racisme en discriminatie en het belang van vrijheid, gelijke rechten en democratie.

l

Stichting NNID, opgericht op 8 juli 2013, heeft als missie de zichtbaarheid en acceptatie van seksediversiteit te bevorderen, met speciale aandacht voor intersekse. Ze streven naar gelijkberechtiging, emancipatie, en behartigen de maatschappelijke belangen van intersekse personen, met een focus op demedicalisering en depathologisering vanuit een mensenrechtenperspectief.

Volg ons!